Tijdsduur: 30 minuten
Geluid: Op aanvraag
Prijs: Op aanvraag

Boek Bram nu!

Bram van de Ven boeken?

Bram van de Ven boeken doet u bij 527 Events! Hieronder vindt u meer informatie over deze artiest. Heeft u vragen over deze of een van de andere artiesten die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan graag voor u klaar! 

Biografie

‘Atje voor de sfeer’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘De Toreador’, het zijn nummers die je ongetwijfeld wel kent en misschien zelfs mee kan zingen. Bij deze 29-jarige zanger zit het Nederlandstalige in het
bloed. De muziek van vroeger of van nu, feestmuziek of sfeervolle achtergrond muziek: Bram is in de Nederlandstalige muziek van alle markten thuis. Verder zingt hij ook in het genre kleinkunst. Interactie met het publiek staat bij hem hoog in het vaandel. Hij wil tijdens zijn optreden namelijk iedereen het gevoel geven dat ze kunnen zingen alsof er niemand naar hen luistert en dansen alsof er niemand naar hen kijkt. Hij zet dan ook je (bedrijfs)feest, bruiloft of evenement compleet op zijn kop met de grootste feestnummers van deze tijd.
Bram zingt al van jongs af aan op zijn kleine slaapkamer. Hij vond het toen al heel interessant hoe zijn ouders muziek maakten en wilde óók leren hoe je zulke mooie klanken kon maken. Daarom had hij zich aangemeld bij Stichting Oss Cultureel om daar te leren zingen en toneelspelen. “Hier heb ik mezelf meer kunnen ontwikkelen als musical- en theateracteur”. Bram is tegenwoordig nog steeds actief bij Stichting Oss Cultureel, maar volgt daarbij ook nog Vocal Coaching lessen van Joyce van der Sangen bij Vocal Center Uden. 
Kortom: zoek je een muzikale entertainer in hart en nieren? Zoek dan niet verder, want bij Bram van de Ven ben je daarvoor aan het goede adres!