Tijdsduur: In overleg
Geluid: Op aanvraag
Prijs: Vanaf €200,-

Boek Vadsig DJ Team nu!

Vadsig DJ Team boeken?

Vadsig DJ Team boeken doet u bij 527 Events! Hieronder vindt u meer informatie over deze artiest. Heeft u vragen over deze of een van de andere artiesten die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan graag voor u klaar! 

Biografie

Vadsig DJ Team is een jong, enthousiast en gemotiveerd artiesten duo. Als duo zijn ze nog niet bijzonder lang actief, maar individueel hebben beide mannen al enige ervaring. Tot 2019 draaide beide mannen al individueel, maar vanaf 2019 besloten de mannen van Vadsig DJ Team samen het podium te betreden.

Hun debuutjaar was een succes met diverse café en festival-optredens. Met enthousiasme en energie zetten de mannen graag ieder feest op zijn kop. Door middel van het brede scala aan muziek dat de mannen draaien, zijn ze zeer gevarieerd in te zetten; van besloten feest tot festival en van kermis tot carnaval.

Niks is de mannen van Vadsig DJ Team te gek en ze gaan graag iedere uitdaging aan. Na hun festival optredens op Kamping Kitsch Club en Winterpark Festival weet Vadsig DJ Team het zeker; dat ze van het leven een dik feest willen maken. Ofwel: Let’s get the party VADSIG!